Kontakt och Företagsinformation sida för Psywear 604 Sverige. kontakt og juridiske oplysninger siden for Psywear 604 Danmark. For Spørgsmål om hjemmesiden eller designs kontakt: Hans Kremer. For spørgsmål om din ordre kontakt kundeservice på e-mail info@spreadshirt.se

Företagsinformation

Ansvarig för denna webbutik är:

Hans Kremer

Psywear604
Marijkelaan 29
6042 HJ Roermond
Telefon 0621598515
Nederländerna

E-Mail:

Ovannämnda butiksinnehavares ansvar gäller särskilt för alla motiv som publicerats i denna butik och för butikens design.

Denna webbutik drivs från en plattform levererad av Spreadshirt (sprd.net AG). Spreadshirt är ansvarig för de tekniska funktionerna i butiken och beställningsprocessen, men inte för innehållet i butiken.


Vid en beställning i denna webbutik ingår beställaren endast ett avtal med sprd.net AG, inte med ovannämnda butiksinnehavare. För beställningen gäller uteslutande sprd.net AG:s avtalsvillkor.


Namn och adress:

sprd.net AG
Gießerstraße 27
DE 04229 Leipzig
Tyskland

Styrelse med rätt att föra talan: Philip Rooke (VD), Tobias Schaugg
Styrelseordförande: Łukasz Gadowski

Momsregistreringsnummer: DE-813871494
Handelsregister: Amtsgericht Leipzig, HRB 22478
E-Mail: info@spreadshirt.net
http://www.spreadshirt.se

Fax: +49 (0) 341 594 00 5499

Tvistlösning

Europeiska kommissionen inrättar en plattform för tvistlösning på nätet, som kunderna kan öppna här. Vi är inte förpliktade eller beredda att delta i ett tvistlösningsförfarande vid ett förlikningsorgan för konsumenter.