Contact en juridische informatie voor Psywear 604 Nederland. Voor vragen over de website of de ontwerpen contact: Hans Kremer. Voor vragen over uw bestelling contact klantenservice op e info@spreadshirt.nl

Contact

De eigenaar van deze shop is aansprakelijk voor de copyrights die gebruikt worden.
Eigenaar / aanspreekpunt voor deze shop is:

Hans Kremer

Psywear604
Marijkelaan 29
6042 HJ Roermond
Telefoonnummer 0621598515
Nederland

E-Mail:

De aansprakelijkheid voor copyrights is van toepassing op alle ontwerpen die in deze shop beschikbaar zijn en op alle elementen die in het ontwerp van de shop gebruikt zijn.

Deze online shop werkt vanuit een platform dat beschikbaar wordt gesteld door Spreadshirt (sprd.net AG). Spreadshirt is verantwoordelijk voor zowel de technische functies als het bestelproces, maar niet voor de inhoud.


Door een bestelling in deze webshop komt uitsluitend een contract tussen de besteller en sprd.net AG tot stand en niet tussen de besteller en de bovenstaande webshop-exploitant. Op de bestelling zijn uitsluitend de contractuele voorwaarden van sprd.net AG van toepassing.

Naam en adres:

sprd.net AG
Gießerstraße 27
DE 04229 Leipzig
Duitsland

Raad van bestuur belast met vertegenwoordiging: Philip Rooke (voorzitter) en Tobias Schaugg
Raad van bestuursvoorzitter: Łukasz Gadowski

BTW nummer: DE 813871494
KvK registratie: Amtsgericht Leipzig, HRB 22478
E-Mail: info@spreadshirt.nl
http://www.spreadshirt.nl

Fax: +49 (0) 341 594 00 5499

14 Geschillenbeslechting

De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting (ODR platform) dat klanten via http://ec.europa.eu/consumers/odr/ kunnen oproepen. Wij zijn niet verplicht en verbinden ons niet om deel te nemen aan geschillenbeslechting door tussenkomst van een instantie tot buitengerechtelijke beslechting van consumentengeschillen.