Yhteystiedot ja lainsäädäntöä koskevien tietojen Psywear 604 Suomen. Saat Kysymys verkkosivuilla tai malleja yhteyshenkilö: Hans Kremer. Saat kysyttävää tilauksestasi yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa email info@spreadshirt.fi

Ota meihin yhteyttä

Tästä verkkokaupasta vastaa tekijänoikeuslakia koskien:

Hans Kremer

Psywear604
Marijkelaan 29
6042 HJ Roermond
Puhelin 0621598515
Alankomaat

E-Mail:

Tämä on erityisesti kaikkien tässä kaupassa olevien kuvioiden kuten myös kauppaa suunnitellessa käytettyjen elementtien osalta.

Tekniset Toteutukset

Tämä verkkokauppa toimii Spreadshirt (sprd.net AG:n) tuottaman alustan pohjalta. Spreadshirt on vastuussa tämän kaupan teknisistä tominnoista kuten myös tilausten käsittelystä, mutta ei sisällöstä.


Tehdessään tilauksen tästä verkkokaupasta tilaaja solmii sopimuksen ainoastaan sprd.net AG:n, eikä yllä mainitun shopin ylläpitäjän kanssa. Tilaukseen pätevät ainoastaan sprd.net AG:n sopimusehdot.


Nimi ja osoite:

sprd.net AG
Gießerstraße 27
DE 04229 Leipzig
Saksa

Edustamiseen oikeutettu hallitus: Philip Rooke (puheenjohtaja) ja Tobias Schaugg
Johtokunnan puheenjohtaja: Łukasz Gadowski

ALV-tunniste: DE-813871494
Kaupparekisteri: Amtsgericht Leipzig, HRB 22478
E-Mail: info@spreadshirt.fi
http://www.spreadshirt.fi

Fax: +49 (0) 341 594 00 5499

Riidanratkaisu

Euroopan komissio ylläpitää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR). Asiakkaat löytävät sen osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Emme ole velvollisia emmekä valmiita osallistumaan riidanratkaisumenettelyyn kuluttajariitalautakunnan käsittelyssä.